Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα για το μακελειό – «Ακούσαμε πυροβολισμούς, ουρλιαχτά και φωνές για βοήθεια»

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα για το μακελειό – «Ακούσαμε πυροβολισμούς, ουρλιαχτά και φωνές για βοήθεια»

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το φονικό σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, με θύμα έναν 50χρονο και δράστη έναν 74χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πρώτο το newsit.gr, ο 50χρονος έμενε στο σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα μαζί με τη 45χρονη σύζυγό του και τη 12χρονη κόρη τους.

Το ζευγάρι, με καταγωγή από την Γεωργία, γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης τους, όταν το πάρτι μετατράπηκε σε μακελειό, αφού ο 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο και τραυμάτισε τη 45χρονη.

Γείτονας του ζευγαριού μίλησε στο newsit.gr, περιγράφοντας τα όσα άκουσε. Όπως είπε, από το διαμέρισμα στην οδό Μηρών ακούστηκαν γύρω στις 2:30 πυροβολισμοί, ουρλιαχτά και φωνές για βοήθεια. Επίσης είπε πως το πάρτι ξεκίνησε από μαγαζί και μεταφέρθηκε στο σπίτι. Ο δράστης ήταν στο μαγαζί αλλά όχι στο σπίτι. Ωστόσο πήγε μετά από λίγο με ένα πιστόλι, και σκότωσε τον 50χρονο. Όπως είπε, ακούστηκαν σίγουρα 4-5 πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο 74χρονης ήταν τύφλα στο μεθύσι, και πήγε στο σπίτι νομίζοντας πως το ζευγάρι του είχε ρίξει κάτι στο ποτό στο μαγαζί. Φώναζε απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει και πυροβόλησε τον 50χρονο, ενώ πήγε να σκοτώσει και τη 12χρονη κόρη τους, ενώ μαζί της ήταν μια 12χρονη και μια 11χρονη φίλη της.

Η μητέρα μπήκε στη μέση και δέχτηκε τη σφαίρα που την τραυμάτισε στην ωμοπλάτη. 

Δείτε εικόνες από το σημείο

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις