Ελλάδα

Άγιος Στέφανος: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε καθαριστήριο

Ακόμη μια εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα σημειώθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα σε καθαριστήριο στον Άγιο Στέφανο στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα στο καθαριστήριο, διέλυσαν την βιτρίνα και αφαίρεσαν χρηματικό πόσο από το ταμείο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο αυτοκίνητο, με τις αρχές να διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους – Πρωτοφανής ταλαιπωρία για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων
Οι αγρότες αναμένεται να μπουν με τα τρακτέρ στην πόλη της Λάρισας - Στα Μάλγαρα, ανοιχτά παραμένουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από και προς Θεσσαλονίκη, λόγω της αυξημένης κίνησης
Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα
13