Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άγιος Βαλεντίνος: Χρήσιμες συμβουλές για την ημέρα του έρωτα

Άγιος Βαλεντίνος: Χρήσιμες συμβουλές για την ημέρα του έρωτα

Άγιος Βαλεντίνος… Ο Άγιος του έρωτα. Τα social media σήμερα θα γεμίσουν καρδούλες, έρωτα, ατάκες αγάπης, πόθου. Δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην μείνει… παραπονεμένος ο Άγιος Βαλεντίνος.

Κάθε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε με το σύντροφό μας και φυσικά κάνουμε και τις απαραίτητες δηλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η γιορτή των ερωτευμένων, η μέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και εκφράζουμε την αγάπη μας στο ξεχωριστό για εμάς πρόσωπο της ζωής μας. Πώς όμως έχεις σκεφτεί να περάσεις αυτή την ιδιαίτερη μέρα φέτος; Εσύ που έχεις αγόρι, έχεις αποφασίσει τι θα κάνετε; Και εσύ που είσαι μόνη σου, μήπως έχεις αποφασίσει να μιζεριάσεις στο σπίτι σου;

Νo no! Εδώ σου έχουμε 40 πρωτότυπα και διασκεδαστικά tips για να απολαύσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι single… Για να δώσεις στο αγόρι σου μια αξέχαστη εμπειρία αλλά και για να νιώσεις τέλεια που είσαι ελεύθερη και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν! Το  να μαγειρεύετε μαζί μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο αλλά μπορείτε να το κάνετε ιδιαίτερο! Για παράδειγμα φτιάξτε μαζί ένα μενού με θαλασσινά, αφροδισιακά φαγητά, σοκολάτα και πολύ κρασί… Σίγουρα θα βάλει φωτιά στο βράδυ σας!

Αυτή τη φορά προτίμησε εσώρουχα που δεν έχεις συνηθίσει το σύντροφό σου. Φόρεσέ τα και βάλε τον να καθίσει στον καναπέ προσφέροντάς του το πιο απολαυστικό show! Μπορείς να κάνεις μια εναλλακτική επίδειξη μόδας, μια πριβέ πασαρέλα, όπου θα φορέσεις δυο-τρία διαφορετικά σετ εσωρούχων για να διαλέξει. Γράψτε και οι δύο 5 ερωτήσεις για αλήθεια και 5 για θάρρος και ρίξτε τες σε ένα μπολ. Να είναι όμως προκλητικές και ιδιαίτερα τολμηρές! Μην γράψεις ερωτήσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν καυγάδες. Να παίξουμε και να διασκεδάσουμε θέλουμε.

Δεν χρειάζεται να έχει ομοιοκαταληξίες. Αρκεί να είναι λόγια που έχεις γράψει μέσα από την καρδιά σου για τον αγαπημένο σου. Κι αν δεν είσαι τόσο λυρικός τύπος, να ξέρεις ότι και το χιούμορ είναι ιδιαιτέρως αφροδισιακό.
Διαβάστε εδώ περισσότερα

Δείτε εδώ “ερωτικές” φωτογραφίες για να ανεβάσετε στα social media

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε