Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αγίου Πνεύματος 2020: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

καιρός

ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2020: Δείτε την πρόγνωση καιρού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από τον Σάκη Αρναούτογλου και την Χριστίνα Σούζη.

Σαφής θα είναι η βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες. Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως και 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά, με ελάχιστη συννεφιά σε όλη τη χώρα, προμηνύεται ιδανική παρακαταθήκη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020.

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά και ορατότητα κατά τόπους περιορισμένη τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 24 βαθμούς), 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 30 βαθμούς), 14 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 30 βαθμούς), 15 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Δείτε την πρόγνωση καιρού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Η πρόγνωση καιρού για το τριήμερο τυ Αγίου Πνεύματος από την Χριστίνα Σούζη.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η καλύτερη ευκαιρία για μικρές αποδράσεις στις κρυφές παραλίες της Αττικής. Αν αποφασίσεις να εξερευνήσεις την ακτογραμμή της Αττικής θα διαπιστώσεις ότι κρύβει πολλά μικρά και άγνωστα διαμάντια. Ένα από αυτά είναι και το Μικρό Πήλιο στην Αττική.

Η Αττική έχει τόσες κρυφές γωνιές για μπάνιο που δεν χρειάζεται να καταλήγεις στα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Εξερευνώντας την θα βρεις μικρούς θησαυρούς και εναλλακτικές προτάσεις για καλό μπάνιο, όπως είναι η παραλία Χάρακας.

Μια ανάσα από την Αθήνα βρίσκονται θησαυροί τους οποίους μπορείς να απολαύσεις ακόμη και σε μια μονοήμερη εκδρομή. Ένας από αυτούς είναι και η ιδιαίτερη και παραδεισένια παραλία Σκαλάκια στην Αττική.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις