Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Άγνωστος ληστεύει τράπεζες με χειροβομβίδα στα νότια προάστια – «Χτυπά» το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα

Άγνωστος ληστεύει τράπεζες με χειροβομβίδα στα νότια προάστια – «Χτυπά» το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα

Τουλάχιστον δύο ληστείες έχει πραγματοποιήσει ένας άνδρας σε τράπεζες των νοτίων προαστίων της Αθήνας με την απειλή χειροβομβίδας.

Ο άνδρας που εισβάλλει στις τράπεζες και απειλεί τους υπαλλήλους με μια χειροβομβίδα, έχει ήδη ληστέψει δύο τράπεζες σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Το Mega δημοσίευσε φωτογραφία του ληστή από κάμερα ασφαλείας, ο οποίος εισβάλλει στις τράπεζες φορώντας γάντια και κρατώντας μια χειροβομβίδα, ενώ παράλληλα φορά και μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος δίνει τα χρήματα που έχει στο ταμείο του, ενώ ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί ώστε να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

 

Μάλιστα, φροντίζει να μην γίνεται αντιληπτός από τους υπόλοιπους υπαλλήλους της τράπεζας. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο άνδρας «χτυπά» με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα και αφού παίρνει τα χρήματα φεύγει με τα πόδια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις