Ελλάδα

Αγωνία για τον 28χρονο Θεμιστοκλή που εξαφανίστηκε από την Ξάνθη

Ο 28χρονος Θεμιστοκλής Φρύδας έχει εξαφανιστεί από την Ξάνθη στις 5 Νοεμβρίου, όπως έκανε γνωστό σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Θεμιστοκλή Φρύδα από την Ξάνθη σήμερα 14/12/2023 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του, δεν έχει μόνιμο τόπο διαμονής και συχνά μετακινείται. Να σημειωθεί ότι τελευταία φορά βρισκόταν στην πόλη Ξάνθη, ενώ σκόπευε να μετακινηθεί προς τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο Θεμιστοκλής Φρύδας έχει ύψος 1,73 μ. και είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μπλε τζίν παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Επίσης, ο Θεμιστοκλής έχει και στα δύο χέρια τατουάζ μανίκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Κακοκαιρία και ισχυρές βροχές στα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο – Καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 15 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος που «έσπρωχνε» κοκαΐνη στη Ρόδο – Ο εν ενεργεία στρατιωτικός και οι αστυνομικοί σε ρόλο τοκογλύφων
Ο Αλβανός βαρόνος της κόκας των 700.000 ευρώ, οι γυναίκες - φύλακες της «λευκής κυρίας», ο τζογαδόρος επιλοχίας και οι δυο ένστολοι τοκογλύφοι...
Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος που «έσπρωχνε» κοκαΐνη στη Ρόδο – Ο εν ενεργεία στρατιωτικός και οι αστυνομικοί σε ρόλο τοκογλύφων