Ελλάδα

Αγωνία τέλος! Εντοπίστηκε η 17χρονη Δώρα που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 17χρονης Δώρας Δ. που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα. Σύμφωνα με το "Χαμόγελο του Παιδιού" η Δώρα βρέθηκε σήμερα (23.04.2018) στην Κηφισιά και είναι ασφαλής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εύρεση της Δώρας Δ. καταλυτικό ρόλο έπαιξαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι την είδαν σε επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων και την αναγνώρισαν από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης από «το Χαμόγελο του Παιδιού».

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Δώρα Δ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η 17χρονη Δώρα εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη (19.04.2018), χωρίς από τότε να έχει δώσει σημεία ζωής και το Σάββατο 21 Απριλίου εκδόθηκε Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ζήτημα χρόνου να "φύγει" ο Μαζωνάκης, το θέμα είναι που θα "έσκαγε" η βόμβα» - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του γιατρού μέσα από τη φυλακή
Το έγγραφο στον ΙΣΑ για τα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης με αναφορά σε «προσάρτημα οζονοθεραπείας περί αφαίρεσης» - Εντοπίστηκε παράνομη σάουνα σε άλλο ιατρείο των γιατρών
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο 58χρονος γιατρός
22
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Νέες καταγγελίες ασθενών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ιατρείο του Κολωνακίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης 6