Ελλάδα

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες με θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 21 βαθμούς

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν προς το τέλος του εικοσιτετραώρου - Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με βροχές και καταιγίδες θα ξεκινήσει η βδομάδα από σήμερα (2/11/2026), οι οποίες θα συνοδευτούν από χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ανέμους έως 7 μποφόρ στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr για τον καιρό, βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων αναμένονται στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο έως το απόγευμα. Ανάλογα φαινόμενα κακοκαιρίας αναμένονται και στο Ιόνιο και στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, τα οποία από προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 19, στη Θεσσαλία από 6 έως 17, στην Ήπειρο από 5 έως 18, στην Στερεά και στην Πελοπόννησο από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 16, στις Κυκλάδες από 13 έως 17, και στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 13 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί 5 έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος – Οι συναντήσεις στη Ρόδο και το σχέδιο διαφυγής στο Ντουμπάι
Εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρακολούθηση των μελών της οργάνωσης, η οποία διήρκεσε συνολικά 118 ημέρες, περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Φοροδιαφυγή στο «Χωριάτικο»
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Χλιδή με σουίτες, ακριβή νυχτερινή ζωή, business class και πολυτελή γούστα – «Τους χάρισα 50 χιλιάρικα, νομίζεις με νοιάζουν τα λεφτά»
Ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν «regular» πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσαν στη χλιδή χωρίς να λογαριάζουν το κόστος, όπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 14