Ελλάδα

«Αγωνιώ πάρα πολύ» – Η μητέρα του ράπερ Lamanif μιλάει στο newsit.gr για την εξαφάνισή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις ώρες αγωνίες και φόβου που βιώνει περιγράφει στο newsit.gr η μητέρα του 24χρονου ράπερ, Δέσποινα Πραπαβέση η οποία μένει μόνιμα στη Γερμανία και περιμένει συνεχώς να χτυπήσει το τηλέφωνο της και να ακούσει ότι ο γιος της βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Τα λεπτά περνούν βασανιστικά για τα μέλη της οικογένειας του Lamanif ή Λάμπρου Μανιφάβα όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Οι γονείς του, ο αδερφός του και οι υπόλοιποι συγγενείς του εδώ και δύο σχεδόν ημέρες ζουν έναν πρωτόγνωρο εφιάλτη που δεν θα εύχονταν ούτε στον χειρότερο τους εχθρό.

Click4More: Silver Alert για τον ράπερ Lamanif που εξαφανίστηκε μετά την απειλή αυτοκτονίας

Από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας που αγνοείται ο 24χρονος ράπερ όλοι τους περιμένουν την ευχάριστη είδηση. Κι όσο αυτή αργεί να έρθει, τόσο οι σκέψεις τους πηγαίνουν στο κακό. “Ήταν πολύ χαρούμενος γιατί είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο του τραγούδι, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε”, λέει στο newsit.gr η μητέρα του μουσικού, Δέσποινα Πραπαβέση η οποία ακόμα αδυνατεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί.

“Ενημερώθηκα από τη μητέρα μου για την εξαφάνιση του γιου μου και για ότι έχει συμβεί την Τρίτη το πρωί. Προσπάθησα πολλές φορές να μιλήσω μαζί του στο κινητό του τηλέφωνο αλλά δεν τα κατάφερα, καθώς ήταν απενεργοποιημένο. Δεν έχω κανένα νεότερο και αγωνιώ πάρα πολύ”, λέει στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή η Δέσποινα Πραπαβέση και συνεχίζοντας προσθέτει: “Έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες στις αρμόδιες υπηρεσίες. Δηλώσαμε παντού την εξαφάνιση του και κάνουμε έκκληση σε οποίον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας”.

lamanif

Μάλιστα η Δέσποινα Πραπαβέση που εργάζεται στις αμερικανικές βάσεις στη Γερμανία, από την ώρα που πληροφορήθηκε το γεγονός έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στη Θεσσαλονίκη. “Ετοιμάζομαι να έρθω Ελλάδα αλλά υπάρχουν πολλές ενέργειες που πρέπει να κάνω λόγο Covid.H αγωνία μου όσο περνάει η ώρα και δεν έχω σημάδια από τον γιο μεγαλώνει όλο και περισσότερο” .

Το πέρασμα από το ποδόσφαιρο

Ο Lamanif έμενε κι εκείνος στη Γερμανία, κι έφυγε από εκεί το 2000 που χώρισαν οι γονείς του. Γύρισε στην Ελλάδα και μεγάλωσε μαζί με τη γιαγιά του. Το 2015 ο 18χρονος τότε Λάμπρος επέστρεψε και πάλι στη Γερμανία γιατί ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Έμεινε μαζί με τον πατέρα του στη Στουτγάρδη και τρία χρόνια αργότερα μετακόμισε στα Γιάννενα όπου εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πας Γιάννενα. Εξαιτίας ενός τραυματισμού εγκατέλειψε γρήγορα την ποδοσφαιρική του καριέρα. Από το 2019 ζει στη Θεσσαλονίκη όπου αρχικά δούλευε σε ένα νυχτερινό μαγαζί ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μουσική.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη F-16 της ομάδας «Ζευς» στη Λάρισα
Το μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε εντυπωσιακούς ελιγμούς στον ουρανό της πόλης, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στην αεροπορική βάση για τον εορτασμό
Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη F-16 της ομάδας «Ζευς»
18
Τα μηνύματα που έστελναν τα μέλη του κυκλώματος με τη φοροδιαφυγή και τους «αχυρανθρώπους» - «Κάνω έναρξη τον νέο με την πιτσαρία, κάνε πιστοποίηση της ταυτότητας»
Είχαν στήσει τέσσερα δίκτυα με επικεφαλής δικηγόρους και λογιστές και τα οποία έλεγχαν δεκάδες καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης χρησιμοποιώντας διάφορους «αχυρανθρώπους», από σερβιτόρους, πορτιέρηδες και λαντζέρισες μέχρι και... νεκρούς
18 συλλήψεις από την ΑΑΔΕ 104
Ερρίκος Πετιλόν: Οι έρωτες με την Ούρσουλα Άντρες και την πριγκίπισσα Στεφανί, η οικονομική καταστροφή και η φυλάκιση στο Μαϊάμι για ναρκωτικά
Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, η φωτογράφος Καλλιόπη τον εντόπισε στο νησί και του πρότεινε φωτογράφιση για την ιταλική Vogue
Ο Ερρίκος Πετιλόν 28