Ελλάδα

Αγρίνιο: Βίντεο με την τρελή πορεία αυτοκινήτου που ανεβαίνει σε πεζοδρόμιο και παίρνει παραμάζωμα τραπεζοκαθίσματα

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες - Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (25.06.25) στο Αγρίνιο, όπου ένα αυτοκίνητο πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα, σε ένα τροχαίο από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Αγρινίου και συγκεκριμένα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Βίντεο έχει καταγράψει την τρελή πορεία του οχήματος, το οποίο αφού αρχικά ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια πήρε σβάρνα τα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος εστίασης.

Ευτυχώς, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τη στιγμή εκείνη δεν υπήρχε κάποιος περιστατικός στο πεζοδρόμιο ή πελάτης στο κατάστημα. 

Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 15
«Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη»: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Μετά τη Μεγάλη Πέμπτη, δύο κορυφαία προγνωστικά μοντέλα συγκρούονται ανοιχτά, δίνοντας όχι απλώς διαφορετικές ποσότητες βροχής, αλλά διαφορετικό τύπο καιρού για την Ελλάδα»
Λιμάνι