Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Άγριο επεισόδιο Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ πουτ@ν@»

Άγριο επεισόδιο Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» – «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ πουτ@ν@»

Επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το δικαστήριο όπου σήμερα (5/3/24), κατέθετε ο Μάνος Δασκαλάκης, για το θάνατο της κόρης του Μαλένας. Με την Ρούλα Πισπιρίγκου αντάλλαξαν βαριές κουβέντες…

Το επεισόδιο μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε τη στιγμή που είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και εκείνη έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα συνοδεία αστυνομικών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κοίταξε προς το μέρος του Μάνου Δασκαλάκη και του φώναξε: «Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Θα σου γ@μήσω μ@υν@σκυλ@… Πήγες και πούλησες τα παιδιά».

Τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε στην Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία των παιδιών τους: «Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ. Πουτ@ν@. Θα σου γ@μησω ο,τι έχεις και δεν έχεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τότε, του είπε: «Που έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για τα παιδιά. Μην τολμήσεις και έρθεις την επόμενη φορά. Ξεπούλησες τα παιδιά»!

Νωρίτερα, ο Μάνος Δσσκαλάκης κατέθεσε στο δικαστήριο για το θάνατο της κόρης του Μαλένας, για τον οποίο κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κατηγορούμενη έκλαιγε όσο ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραφε τις στιγμές, μετά το θάνατο του παιδιού…

«Ρώτησε που είναι η Ίριδα και μετά έκανε πως λιποθύμησε», κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο Μάνος Δασκαλάκης όταν η εν διαστάσει σύζυγο του πληροφορήθηκε από τους γιατρούς ότι το μόλις 6,5 μηνών κοριτσάκι της έφυγε από τη ζωή. 

Στη συνέχεια της κατάθεσης του ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το θάνατο της Μαλένας. «Πήγαμε στο σπίτι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στο κινητό της. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω σε άνθρωπο εκείνη την ώρα. Αυτό που μου είπε και έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχω ακούσει τώρα είναι ότι μου είπε “άκουσα το παιδί να βγάζει μια κραυγή, ένα “α” τινάχτηκε και έπεσε πίσω»

Στη συνέχεια ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τη στιγμή που ειδοποιήθηκε ότι η Ίριδα δεν ήταν καλά. 

«Πήγα έμεινα στον πατέρα μου και την επόμενη ημέρα πήγα να μαζέψω τα πράγματα μου. Ένα θέατρο του παραλόγου ήταν αυτό γιατί είχαν έρθει οι συγγενείς της και όταν έφευγα ήταν στην πόρτα και χειροκροτούσαν και μου έλεγαν «μπράβο έτσι όπως τα κατάφερες». Αυτό έγινε στις 20/3 και δεν ξαναμιλήσαμε. Στις 21/3 είχα πάει να καθαρίσω μια γκαρσονιέρα που μου παραχώρησε ο εργοδότης μου για να μείνω. Τότε έλαβα ένα τηλεφώνημα από την αδερφή της κατηγορούμενης και μου είπε «το παιδί δεν αναπνέει».

Της λέω «ποιο παιδί;» και μου λέει «η μπέμπα». Παίρνω το αμάξι και πηγαίνω κατευθείαν σπίτι. Όταν έφτασα ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Όπως βλέπω την Τζωρτζινα πίσω, η Δήμητρα μπροστά, και αντικρίζω την κατηγορούμενη να κάνει καρπα στο παιδί στο πάτωμα. Πιάνω το παιδί στο ποδαράκι του που ήταν παγωμένο και το χεράκι της που ήταν ζεστό. Το μόνο που ρώτησα είναι αν έχουν καλέσει ασθενοφόρο και η Δήμητρα μου το επιβεβαίωσε. Της έκανε μαλάξεις και της έκλεινε τη μύτη».

Μετά ο πατέρας τριών νεκρών κοριτσιών είπε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε πως λιποθύμησε όταν πληροφορήθηκε κι επίσημα από τους γιατρούς ότι η Ίριδα ήταν νεκρή.

Δασκαλάκης: Βασικά έκανε πως λιποθύμησε. Λύγισε απότομα τα πόδια της. Και ήμουν εγώ δίπλα της.

Πρόεδρος Γιατί λέτε ότι “έκανε” ότι λιποθύμησε;

Δασκαλάκης Γιατί πλέον με αυτά που έχω ακούσει εδώ, πιστεύω πως έκανε πως λιποθύμησε.

Παράλληλα ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στο πανάκι με τις κηλίδες αίματος που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας. Η Ίριδα πέθανε το Μάρτιο του 2021 με το θάνατο της να αποδίδεται σε αρχικά στη σπάνια καρδιολογικής φύσεως πάθηση «αγενεσία φλεβοκόμβου». Ωστόσο το πόρισμα των ιατροδικαστών κάνει λόγο για απόφραξη αεροφόρων οδών (ασφυξία). 

“Φτάνουμε στο σπίτι η κατηγορούμενη πέφτει στα γόνατα, ακουμπάει την κούνια και αρχίζει να κλαίει. Εκεί σπάραζε, δεν έκλαιγε απλά. Εκείνη την ώρα είδα ασυναίσθητα το πανάκι της μικρής και μου έκανε εντύπωση γιατί είχε κάτι κηλίδες αίματος. Όπως κοιτάμε την κούνια χωμένο στην άκρη στα κάγκελα. Παίρνω το πανί από εκεί. Σταματάει να κλαίει.  Με κοιτάει και λέω τι είναι αυτό. Το ίδιο είπαν και η κατηγορούμενη και η αδερφή της. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το μυρίσω. Δεν ήξερε καμία από τις δύο. Το μύρισα γιατί λέω είναι φρουτοκρεμα, ήταν κολλώδες και υγρό. Εκείνη την ώρα αναρωτηθήκαμε τι έγινε. Εκείνη την ώρα κοίταξα το φορμακι του και τα σεντόνια και δεν υπήρχε πουθενά ίχνος αίματος».

Πρόεδρος:  Γιατί λέτε για αίμα;

Δασκαλάκης: Γιατί όταν το είδαμε το πανακι, μου λέει η Δήμητρα “αίμα είναι;” Το έδωσα στην αδερφή της που πήγε να δώσει κατάθεση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις