Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε γατάκι – Δικάζεται 6 Μαΐου

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε γατάκι – Δικάζεται 6 Μαΐου

Στις 6 Μαΐου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Η δημοσίευση του βίντεο από το αποτρόπαιο περιστατικό ξεσήκωσε οργή.

Έως ότου δικαστεί, ο 30χρονος που κακοποίησε το ένα γατάκι στην ταβέρνα της Αιδηψού όπου έτρωγε με φίλους του, αφέθηκε ελεύθερος. Σημειώνεται ότι κατηγορείται για πλημμέλημα

Όπως είπε ο δικηγόρος του, Ιάσων Οικονόμου στο newsit.gr πρόκειται για μία άτυχη στιγμή.

«Ζητήσαμε από το δικαστήρια και μας δόθηκε τριήμερη προθεσμία και 6 του μηνός θα είμαστε ενώπιον των δικαστικών αρχών της Χαλκίδας. Θα δούμε αν θα δικαστούμε εκείνη την μέρα ή θα πάρουμε αναβολή. Ο πελάτης μου υποστηρίζει ότι ήταν μία άτυχη στιγμή και το περιστατικό είναι απαράδεκτο και εμετικό» τόνισε ον δικηγόρος του 30χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας, μαζί με φίλους του, έτρωγαν σε γνωστή ταβέρνα της Αιδηψού το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν εκείνος είχε τη φαεινή ιδέα να παρασύρει με ένα ψάρι γατάκια που βρίσκονταν στο μαγαζί και όταν το ένα τον πλησίασε, το κλώτσησε προς τη θάλασσα.

 

Η ανεκδιήγητη πράξη καταγράφηκε σε βίντεο από φίλο του, ο οποίος και το ανέβασε στα social media και κάπως έτσι άρχισε να αναπαράγεται και προκάλεσε οργή αλλά και τη σύλληψη του 30χρονου για κακοποίηση ζώου.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις