Ελλάδα

Αιγάλεω: 18χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε ανήλικο και τον τραυμάτισε σοβαρά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία απίστευτη επίθεση σε έναν 17χρονο έγινε χθες το απόγευμα (11.1.2023) στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν ένας 18χρονος τον χτύπησε άγρια με κατσαβίδι.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα, όταν μία κοπέλα και ένα αγόρι, ηλικίας 17 ετών κάθονταν αμέριμνοι σε στάση λεωφορείου στο Αιγάλεω. Τότε τους προσέγγισε ένας 18χρονος, ο οποίος με ένα κατσαβίδι επιτέθηκε άγρια στον ανήλικο.

Αποτέλεσμα ήταν ο 17χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά και τον αυχένα και να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται μέχρι και τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα δύο αγόρια φέρεται να είχαν μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ευθύμης Λέκκας για σεισμό στην Κολομβία: «Μπορεί να έχουμε και 1.000 νεκρούς»
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ επισήμανε ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία με τη σεισμική δόνηση της Βενεζουέλας, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των δυο αυτών σεισμών ήταν το ίδιο, όχι τόσο ως προς τις διαστάσεις, αλλά ως προς την τρωτότητα των κατασκευών
A rescue dog and a firefighter stand amid rubble at the site of a damaged building following an earthquake, in Pereira, Colombia, August 11, 2026. REUTERS/Luisa Gonzalez