Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιγάλεω: Πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά τα «στόχευσε» με γλάστρες

Αιγάλεω: Πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά τα «στόχευσε» με γλάστρες

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στο Αιγάλεω, όπου γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, όταν ξαφνικά, για άγνωστο- μέχρι στιγμής- λόγο άρπαξε τα δύο ανήλικα ανίψια της και τα πέταξε από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό. 

Η μητέρα των δύο παιδιών ηλικίας 3 και 5 ετών, μαγείρευε, όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας του αγοριού και του κοριτσιού ήταν στη δουλειά του.  Η θεία και αδερφή της μητέρας των παιδιών έφτασε στο σπίτι στις 10 το πρωί και περίπου μισή ώρα μετά… επικράτησε πανικός. Όπως ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας στο newsit.gr, αφού πέταξε τα παιδιά, πέταξε και τις γλάστρες, αλλά ευτυχώς δεν έπεσαν πάνω τους. Άλλος γείτονας είπε πως τα ίδια τα παιδιά είπαν στη μητέρα τους ότι η θεία τα πέταξε από το μπαλκόνι.

Τα παιδάκια τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παίδων”, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, και η θεία τους στο “Θριάσιο”. 

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, έφτασε στο σπίτι ο πατέρας τους, εμφανώς σοκαρισμένος, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. 

Ακούστε όσα περιέγραψε γείτονας στο newsit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις