Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αίγινα: Έτσι έγινε το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Στο χειρουργείο η μία από τις τραυματισμένες μαθήτριες

Αίγινα: Έτσι έγινε το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Στο χειρουργείο η μία από τις τραυματισμένες μαθήτριες

Ήταν περίπου 1 το μεσημέρι της Πέμπτης (04.05.2023), όταν έγινε το τροχαίο έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, στην Αίγινα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες. 

Το λευκό λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές, έφτασε στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, στην Αίγινα, και σταμάτησε δίπλα στο μπλε λεωφορείο, που μετέφερε Ρουμάνους προσκυνητές και ήταν σταματημένο ήδη 45 με 50 λεπτά.

Οι μαθητές άρχισαν να κατεβαίνουν από την πλευρά που ήταν σταματημένο και το μπλε λεωφορείο, όταν εκείνο άρχισε να τσουλάει, είτε γιατί λυθήκε το χειρόφρενο, είτε για κάποιον άλλο – άγνωστο μέχρι στιγμής- λόγο, στριμώχνοντας έτσι τις τρεις μαθήτριες.   

Ευτυχώς, το μπλε λεωφορείο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς θα μπορούσε να παρασύρει και άλλους προσκυνητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μοναστήρι.

Το λεωφορείο με το οποίο πήγαν μονοήμερη εκδρομή οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαλανδρίου επιστρέφει στην Αθήνα. 

Η κατάσταση των τραυματιών

Η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις 14χρονες μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μία από αυτές υπέστη κάκωση στον θώρακα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις