Ελλάδα

Αίγινα: Συλλήψεις μελών συμμορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2021

Τέσσερις συλλήψεις έως τώρα σε επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας για την εξάρθρωση συμμορίας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2021 στην Αίγινα.

Η αστυνομική επιχείρηση αφορά σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ατόμων, στην Αίγινα πριν από έναν χρόνο.

Η επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή της αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Έως τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (05.10.2022) είχαν συλληφθεί 4 άτομα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η «μαύρη λίστα» του 43χρονου που δολοφόνησε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία - «Είχε γράψει ανθρώπους που δεν συμπαθεί»
Ο 43χρονος κατηγορούμενος έτρεφε αισθήματα μίσους και για άλλους γνωστούς του, είχε δημιουργήσει μία λίστα με τα ονόματά τους, ωστόσο το όνομα του δολοφονημένου 59χρονου δεν ήταν μέσα στη «μαύρη λίστα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία
40χρονη ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε έγκυο και τον αρραβωνιαστικό της στον Βύρωνα
Το ζευγάρι, που είναι και γείτονες της ηθοποιού, προσπάθησε να δώσει νερό στο σκυλάκι της 40χρονης το οποίο είχε κλείσει έξω από το διαμέρισμα, και τότε εκείνη φέρεται να τους επιτέθηκε, πράγμα που η ίδια αρνείται
Περιπολικό και ασθενοφόρο
5