Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αίγινα: Το dna στον σκούφο πρόδωσε τον 36χρονο δράστη

Αίγινα: Το dna στον σκούφο πρόδωσε τον 36χρονο δράστη

Τέλος στο θρίλερ με τη διπλή δολοφονία στην Αίγινα που συγκλόνισε τη χώρα το 2015 φαίνεται πως μπαίνει με τη σύλληψη ενός 36χρονου στη Μάλτα.

Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το διπλό στυγερό έγκλημα στην Αίγινα το 2015, όταν έκαψε ζωντανούς μέσα στο σπίτι τους μια γυναίκα και τον ανιψιός της για να τους κλέψει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το dna του φερόμενου ως δράστης βρέθηκε στο σπίτι που έγινε στο έγκλημα και βοήθησε την Ασφάλεια Αττικής να εξιχνιάσει το διπλό έγκλημα.

Έτσι ο αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη μετά από επτά χρόνια στη Μάλτα καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ελληνικών αρχών.

Το φρικτό έγκλημα είχε σημειωθεί στις 30 Νοεμβρίου του 2015 όταν ο 36χρονος μαζί με τους συνεργούς του είχε εισβάλλει στο σπίτι της ηλικιωμένης αφού έσπασαν με πέτρα το τζάμι από το παράθυρο.

Στη συνέχεια ξυλοκόπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και τον ανιψιός τους για να τους αποκαλύψουν που έκρυβαν 800.000 ευρώ ενώ όταν έχασαν τις αισθήσεις τους από το ξύλο, του μετέφεραν σε ένα δωμάτιο και εκεί αφού τους σκέπασαν με ρούχα τους έκαψαν ζωντανούς. Τα πτώματα βρέθηκαν απανθρακωμένα από τους πυροσβέστες όταν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του 36χρονου δράστη στη Μάλτα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις