Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αίσιο τέλος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Η ΟΠΚΕ απομάκρυνε τον Πάνο Αργιανίδη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Η ΟΠΚΕ απομάκρυνε τον Πάνο Αργιανίδη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Τέλος στο θρίλερ με τον πρώην παίκτη του Survivor, Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος είχε κλειστεί σε τουαλέτα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Από τα ξημερώματα είχε κλειστεί στην τουαλέτα. 

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα όταν, για άγνωστο λόγο, ο Πάνος Αργιανίδης, ο “μάνατζερ ράγκμπι”, όπως είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, κλείστηκε στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) ο Πάνος Αργιανίδης εξαφανίστηκε από το πόστο του. Στις 02:00 τα ξημερώματα κλείστηκε στην τουαλέτα και άρχισε να κάνει βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του. 

Τις τελευταίες μέρες, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ήταν καλά ψυχολογικά. 

Όταν άρχισε να απειλεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του, κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο άλλα όταν έφτασε στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, ο Πάνος Αργιανίδης αρνήθηκε να βγει από την τουαλέτα όπου είχε κλειστεί και πέταγε χλωρίνες στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. 

Στο σημείο κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η οικογένειά του.

Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της ΟΠΚΕ για να τελειώσει το θρίλερ. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην τουαλέτα, συνέλαβαν τον Πάνο Αργιανίδη και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις