Ελλάδα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Φλορέσα

Η 14χρονη Φλορέσα Φ. είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όμως εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά των δικών της.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η περιπέτεια της 14χρονης Φλορέσα έληξε αίσια το βράδυ της Κυριακής (19.05.2019), όταν το κορίτσι βρέθηκε και μπήκε τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, που από το απόγευμα της Τετάρτης όταν εξαφανίστηκε, την αναζητούσαν εναγωνίως.

Η 14χρονη βρέθηκε χάρη σε τηλεφώνημα πολίτη στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 11600. Ο πολίτης έδωσε πληροφορίες για την ανήλικη και υπέδειξε το που βρισκόταν ακριβώς.

Άμεσα κοινωνική λειτουργός του Χαμόγελου του Παιδιού, ενημέρωσε την αστυνομία για να πάει στο σημείο και να βρεί τη Φλορέσα, ώστε στη συνέχεια να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της.

Από την πρώτη στιγμή ψυχολόγος του συλλόγου βρέθηκε δίπλα στην ανήλικη προκειμένου να της παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και να διασφαλιστεί ότι θα είναι καλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 9
Αργολίδα: Πέθανε ο ιερέας που είχε καταρρεύσει στη διάρκεια της θείας λειτουργίας τον Αύγουστο
Το μεσημέρι, μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει
Εκοιμήθη ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου στην Πουλλακίδα Αργολίδας