Ελλάδα

Αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία. Διαβάστε τι ισχύει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, με την αριθμ. 121583/Ε2/17-7-2017 (ΑΔΑ: ΩΚΔ04653ΠΣ-ΩΥ0) πρόσκληση, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν με ωριαία αντιμισθία στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια με Λ.Τ. Γέρακα, Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης και στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια Περιστερίου και Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το σχολικό έτος 2017-2018, να υποβάλουν αίτηση.

H αίτηση γίνεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους στα παραπάνω Σχολεία, ως εξειδικευμένοι στα αντικείμενα του Κινηματογράφου, Κίνησης – Χορού , Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 23.30.

Υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της Δικτυακής Πύλης e-IEP – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π. – (https://iep.edu.gr/services/mitroo).

Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανήλικος μετέφερε δύο μετανάστες με ηλεκτρικό πατίνι στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθη
Στο ύψος της Νεάπολης αστυνομικοί, είδαν το τρικάβαλο πατίνι και έκαναν σήμα στον ανήλικο οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη
Πατίνι
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη – Για κατάθεση ο 50χρονος σύντροφός της
Οι αρχές έχουν προσαγάγει τον 50χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία
Πειραιάς
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά
61