Ελλάδα

Προβλήματα με τα λεωφορεία φυσικού αερίου λόγω απεργίας

Προβλήματα στις μετακινήσεις τους αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες οι πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο. Αιτία, η απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΠΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΠΑ έχουν ξεκινήσει 24ωρες απεργίες από την περασμένη Δευτέρα (20.05.2019). Μοιραία, τα λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο, δεν μπορούν να εφοδιαστούν.

Σε ανακοίνωσή του για το θέμα, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι εξαιτίας της απεργίας στη ΔΕΠΑ, τα λεωφορεία φυσικού αερίου δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων στην εκτέλεση των δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.

Κατά μέσο όρο, περίπου 220 λεωφορεία φυσικού αερίου δρομολογούνται σε ημερήσια βάση, τα οποία και επηρεάζονται από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΠΑ.

Ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με την θυγατρική εταιρεία, την ΟΣΥ προχωρά σε ανακατανομές των λεωφορείων, με στόχο την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
75 νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα, στους 19 οι θάνατοι - «Μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου θα έχουμε αρκετά», λέει ο Βασιλακόπουλος
Η μεγαλύτερη καταγραφή νέων κρουσμάτων συνεχίζει να γίνεται στους δήμους της ανατολικής Αττικής, αλλά περιστατικά καταγράφονται πλέον έστω και σποραδικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
ιοσ δυτικου νειλου
Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Τη σκότωσε λίγες ώρες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου
Η 44χρονη εργαζόταν στη Θάσο και είχε επιστρέψει στη Ροδόπη, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια της 16χρονης κόρης της αλλά δολοφονήθηκε από τον 53χρονο σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Γυναικοκτονία στη Ροδόπη 13