Ελλάδα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανακοίνωση του Λαϊκού για την κατάσταση της υγείας του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο Λαϊκό νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό ο Ακης Τσοχατζόπουλος με τη διοίκηση του νοσοκομείου να δίνει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Οπως αναφέρει την Κυριακή ο Ακης Τσοχατζόπουλος παρουσίασε δυο φορές αιμορραγική κένωση, η οποία αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Ο κ. Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται από 1/6/2021 κλινήρης στο ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ, έχοντας εκτεταμένες κατακλίσεις.

Την 27/621/, περί ώρα 12:30 παρουσία της συζύγου του, είχε μεγάλη αιμορραγική κένωση. Αμέσως ειδοποιήθηκε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Το νοσηλευτικό προσωπικό παρέσχε άμεση φροντίδα στον ασθενή και δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες από το ιατρικό προσωπικό.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη και δεύτερη φορά, με την ίδια άμεση αντιμετώπιση. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς πλέον είναι σταθερή» διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Λαϊκού Νοσοκομείου μετά τα όσα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πτυχίο αγγλικών κατ’ οίκον σε τρεις μέρες με 1500 ευρώ»: Ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη γλωσσομάθεια στην Ελλάδα
Η Ένωση Εξεταστών Γλωσσών στην Ευρώπη ζητά να ελεγχθεί η αξιοπιστία των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στην Ελλάδα - Υπόσχονται πτυχία αγγλικών σε 3 μέρες - Άμεσους ελέγχους ζητά ο ΑΣΕΠ
Σχολείο