Ελλάδα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού για λόγους υγείας

Στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης (21.02.2018).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ύστερα από πολυήμερη παρακολούθηση από τους καρδιολόγους του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Φυλακών Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η παρακολούθηση της υγείας του.

Σύμφωνα με το eviatop, αναμένεται να γίνει τοποθέτηση βηματοδότη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της 45χρονης στα Χανιά – Δεύτερη κατάθεση από συγγενικό πρόσωπο «κλειδί»
Οι αρχές προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 45χρονη μέχρι να χαθούν τα ίχνη της ενώ κάλεσαν να καταθέσει ξανά ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της αλλά δεν πρόκειται για τον αδερφό της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε