Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη μέρα έξω από τη φυλακή – Πήγε τον γιο του σχολείο [vid]

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη μέρα έξω από τη φυλακή – Πήγε τον γιο του σχολείο [vid]

Με κοστούμι (χωρίς γραβάτα) και κρατώντας τη Βίκυ Σταμάτη από το χέρι, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε, το πρωί της Παρασκευής (05.05.2017) για πρώτη φορά από το διαμέρισμα του Χαλανδρίου για να πάει τον γιο του σχολείο. Αποθέωσε τη σύζυγό του γιατί “μας κράτησε όρθιους”.

Το σχολείο του μικρού βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του ζεύγους, στο Χαλάνδρι. Και το να πάει τον γιο του σχολείο μετά από πέντε χρόνια στη φυλακή, ήταν το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει. Με μπλε κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο, ο πρώην κραταιός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, φάνηκε να δυσκολεύεται να περπατήσει.

Η υγεία του άλλωστε είναι κλονισμένη και ένας από τους λόγους της αποφυλάκισής του. Πρόσφατα, εξάλλου, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Οι δημοσιογράφοι ήταν πάλι εκεί για τις πρώτες δηλώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου. Κι εκείνος δεν αρνήθηκε ούτε αυτή τη φορά να μιλήσει, αλλά όχι για ό,τι αφορά στη δίκη. Χαρακτήρισε μοναδικό το γεγονός πως μπόρεσε να πάει τον γιο του σχολείο. Ο μικρός ήταν το πρώτο πρόσωπο που αναζήτησε το απόγευμα της Πέμπτης (04.05.2017) όταν έφτασε από τον Κορυδαλλό στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

Ο άνθρωπος που κάποτε παραλίγο να γίνει πρωθυπουργός αλλά τελικά κατέληξε στη φυλακή κατηγορούμενος και καταδικασμένος για μίζες εκατομμυρίων, αποκάλυψε ότι οι γιατροί του έχουν συστήσει να περπατάει μισή ώρα το πρωί και μισή ώρα το βράδυ κάθε μέρα και δεν παρέλειψε να αποθεώσει τη Βίκυ Σταμάτη. “Κατάφερε να μας κρατήσει τον τελευταίο καιρό όρθιους“, είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε