Ελλάδα

Ακόμα δεν έρχεται το καλοκαίρι – Η πρόγνωση του καιρού

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες για σήμερα Πέμπτη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για παροδική βροχή στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ NEWSIT WEATHER CENTER

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είναι σκουπίδια και μπλεγμένοι παντού» λέει η αδερφή του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στις Σέρρες
«Έχουν κι άλλες κατηγορίες πάνω τους, δεν μπορώ να ξέρω σε τι ή πώς ακριβώς είναι μπλεγμένοι και τα άλλα δύο άτομα που φαίνονται στο βίντεο» λέει η αδερφή του 17χρονου Άγγελου
Ο αδικοχαμένος 17χρονος από τις Σέρρες
Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ξεσπούν οι συγγενείς του Γιώργου Γιαννόπουλου για την απόφαση μη έκδοσης στην Αυστραλία – «Δεχτήκαμε χαστούκι από την Ελλάδα»
Δεν θα εκδοθεί στην Αυστραλία επειδή είναι Έλληνας πολίτης και επειδή το αδίκημα έχει παραγραφεί στη χώρα, αν υπήρχε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα
Τζέιμς Δαλαμάγκας
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Βρέθηκε σε άλλο αντικείμενο το DNA τρίτου ανθρώπου» λέει η δικηγόρος του 65χρονου Ιταλού
Οι ισχυρισμοί του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον Ιταλό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, αφού στα ξύλινα μέρη του όπλου τα αποτυπώματα διατηρούνται για μήνες και στα μεταλλικά μέχρι έναν χρόνο
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η τελευταία συνομιλία του Σκοπιανού δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη με την σύζυγό του πριν συλληφθεί - «Κρύβομαι, δεν θέλω να πάω μέσα»
Οι αρχές θεωρούν ως κίνητρο της δολοφονίας την «σχέση εξάρτησης» του 43χρονου με τη σύζυγό του - «Θα το πω στη γυναίκα σου» φέρεται να απειλούσε η 45χρονη τον Σκοπιανό
43χρονος