Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ακρόπολη: «Άκουσα μπαμ και νόμιζα πως ήταν κάποιο έπιπλο» – Νέα μαρτυρία για την υπόθεση της 36χρονης Κινέζας

Ακρόπολη: «Άκουσα μπαμ και νόμιζα πως ήταν κάποιο έπιπλο» – Νέα μαρτυρία  για την υπόθεση της 36χρονης Κινέζας

Νέες λεπτομέρειες φέρνει στο φως το newsit.gr από την υπόθεση της παραλίγο τραγωδίας στην περιοχή της Ακρόπολης. Μία 36χρονη Κινέζα βούτηξε στο κενό το βράδυ του Σαββάτου (02.12.2023) για να γλιτώσει από τον ομοεθνή σύντροφό της. Ο άνδρας, ο οποίος παραμένει άφαντος, είχε δέσει τη φίλη του χειροπόδαρα, μέσα στο σπίτι τους.

Ως γνωστόν, η 36χρονη Κινέζα έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος που διέμενε με τον ομοεθνή σύντροφό της σε πολυκατοικία στην περιοχή της Ακρόπολης, στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, το βράδυ του Σαββάτου (02.12.2023).

Η 36χρονη που ήταν προφανώς θύμα ενδοοικογενειακής βίας, τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και το κεφάλι, ενώ για το περιστατικό έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Γειτόνισσα που μένει στην πολυκατοικία μίλησε στο newsit.gr για ένα περιστατικό που έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα στο διαμέρισμα της Κινέζας και του φίλου της, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά την 36χρονη:

«Χθες το βράδυ άκουσα ένα πολύ δυνατό θόρυβο από πάνω. Νόμιζα ότι είναι κάποιο έπιπλο. Άκουσα ένα μπαμ. Μετά άκουσα θόρυβο στις σκάλες και στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν παιδάκια. Τους είδαμε στις σκάλες. Εκείνος προσπαθούσε να την τραβήξει κι ακούγαμε φωνές», θυμάται η γειτόνισσα και συνεχίζει:

«Η Κινέζα μπήκε στο διπλανό διαμέρισμα και φώναζε police – police. Έλεγε ότι την χτυπούσε», ενώ ο Κινέζος σύντροφός της υποστήριζε ότι «δεν την έχει χτυπήσει» και ότι «την έπιασε να τον απατάει».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την 36χρονη Κινέζα βρήκε μία 17χρονη, η οποία μιλώντας στο newsit.gr για τη στιγμή που είδε τη γυναίκα στο μπαλκόνι της, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην περιοχή της Ακρόπολης, είπε ότι «είχε χτυπήσει και φώναζε βοήθεια».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις