Ελλάδα

Ακρόπολη: Ο άνδρας που ανέβηκε σε σκαλωσιά με σημαίες ζητάει να συναντήσει τον πρωθυπουργό

Τον πρωθυπουργό δηλώνει ότι θέλει να συναντήσει ο άνδρας που ανέβηκε στη σκαλωσιά του Παρθενώνα στην Ακρόπολη και κρέμασε σημαίες από αυτή, από το μεσημέρι της Κυριακής (11.9.2022).

Ο άνδρας σκαρφάλωσε τη σκαλωσιά στον Παρθενώνα και επικράτησε αναστάτωση στην Ακρόπολη, καθώς επενέβησαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ένας διαπραγματευτής ενώ στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μπορεί ο άνδρας να μην απειλεί ότι θέλει να πέσει, όμως το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο, καθώς κάνει βόλτες στη σκαλωσιά.

akropoli simaies

akropoli simaies akropoli simaies

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας