Ελλάδα

Ακυρώνονται συναυλίες λόγω κρίσης

Μετά τη Γκρέις Τζόουνς, και ο Έλβις Κοστέλο ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου συναυλία του στην

Αθήνα, λόγω της χαμηλής προπώλησης των εισιτηρίων. Η συναυλία του Κοστέλο επρόκειτο να διεξαχθεί στο θέατρο του Terra Vibe Ρark.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας Βig Star Ρromotion αναφέρονται τα εξής:

«Η τρέχουσα δυσμενής οικονομική κατάσταση, που έχει πλήξει τα μεσαία εισοδήματα, είχε αποτέλεσμα τη χαμηλή προπώληση εισιτηρίων, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση της παραπάνω συναυλίας».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ Πέτρας ενημερώνει το κοινό πως «λόγω των αντίξοων οικονοµικών συνθηκών, µε ευθύνη των εταιρειών παραγωγής, ακυρώνονται οι πιο κάτω συναυλίες: Πολυκανδριώτης, Χάλκινα της Ηγουµενίτσας, Αctive Μember, Sadahzinia».

Και τα δυσάρεστα νέα δεν σταματούν εδώ. Όπως έγινε γνωστό, η παράσταση «Εβίτα» μειώνει τις παραστάσεις, ενώ το Φεστιβάλ Synch θα διαρκέσει δύο και όχι τρεις ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο επίκεντρο οι δηλώσεις υποστήριξης κατηγορίας στη δίκη των Τεμπών – Σε εκκρεμότητα η κάλυψη της δίκης
Αντιδράσεις τη Δευτέρα μετά από την απόφαση του Ελληνικού Δημοσίου να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας μόνο απέναντι σε τέσσερις από τους συνολικά 36 κατηγορουμένους
Δίκη για το δυστύχημα των Τεμπών
Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας για τη Σαντορίνη - Δημοσιεύθηκε νέα ΚΥΑ
Η ΚΥΑ για τη Σαντορίνη ενσωματώνει την ομόφωνη εισήγηση των επιστημόνων για την επανεκτίμηση των περιορισμών πρόσβασης και παραμονής σε συγκεκριμένες περιοχές του ηφαιστειακού συμπλέγματος
Σαντορίνη