Ελλάδα

Αλεξιπτωτιστής, γνωστός από το Nomads, προσπαθεί να ξεμπλέξει το αλεξίπτωτο στον αέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

1′ λεπτό! Τόσος είναι ο χρόνος που χρειάστηκε ο πολύ έμπειρος και ένας εκ των κορυφαίων αλεξιπτωτιστών της χώρας, Κωνσταντίνος Οροκλός, γνωστός από τη συμμετοχή του μέχρι τον τελικό στο παιχνίδι – reality επιβίωσης Nomads που είχε προβάλει ο ΑΝΤ1 πριν από μερικά χρόνια προκειμένου να ξεμπερδέψει το αλεξίπτωτο του κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης που πραγματοποίησε στην Κωπαΐδα Βοιωτίας.

Το αλεξίπτωτό του κατά το άνοιγμα μπερδεύτηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινείται ακυβέρνητο και χωρίς φρένα προς την γη.

Η Ολύμπια ψυχραιμία που δείχνει όταν κατά το άνοιγμα του αλεξίπτωτου του αυτό μπερδεύεται είναι παροιμιώδης και άξια θαυμασμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλεξιπτωτιστές φέρουν μαζί τους και δεύτερο εφεδρικό αλεξίπτωτο. Όπως όμως ανέφερε ο Κωνσταντίνος κύριο μέλημά του ήταν να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (εφεδρικού) καθώς αυτό είναι το βασικό του.

Δείτε την αγωνιώδη προσπάθεια του αλεξιπτωτιστή στο βίντεο του UP Stories:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών μέσω Telegram και πληρωμή με crypto στην Θεσσαλονίκη - Προσέγγιζαν μέχρι και ανήλικους
Τα μέλη του κυκλώματος εξυπηρετούσε άμεσα όσους ζητούσαν παράδοση ναρκωτικών χρησιμοποιώντας συνωμοτικές μεθόδους απόκρυψης, λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα για να αποφεύγει την παρακολούθηση
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών μέσω Telegram και πληρωμή με crypto – Προσέγγιζαν μέχρι και ανήλικους
Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη στο Περιστέρι - «Ο 41χρονος μας έλεγε "με φαρμακώνει" και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου
Η 41χρονη