Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας για τροχαίο Μονογυιού: «Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα – Να δούμε τι είναι αυτή η έκρηξη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις έρευνες που θα κάνει το δικηγορικό του γραφείο σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega ο Αλέξης Κούγιας, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση το δικηγορικό του γραφείο.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, η οικογένεια του θύματος θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο ζήτημα με άλλο όχημα ή με κάποιον πεζό ή ακόμα και το ενδεχόμενο της έκρηξης» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Θα πρέπει να διερευνηθεί αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο με άλλο οδηγό στη διάρκεια της διαδρομής, αλλά την πιθανότητα να είχε κάποια βλάβη το όχημα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

Πηγή: Live News.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Άρχισα και τον χτύπαγα για να φύγει» λέει η υπάλληλος ζαχαροπλαστείου στη Νίκαια που έδιωξε τον ληστή με σφουγγαρίστρα
«Ήταν μεγάλος σε ηλικία, και έτσι πήρα το θάρρος, βγήκα από τα ψυγεία και κατευθύνθηκα προς το ταμείο και για καλή μου τύχη είχα αφήσει εκεί τη σφουγγαρίστρα» λέει η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου
Η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Εντοπίστηκαν ίχνη αίματος εκτός του μοιραίου υπνοδωματίου – «Αποδυναμώνεται» ο ισχυρισμός του Ιταλού κατηγορούμενου
Οι αστυνομικοί περιμένουν την ταυτοποίηση του DNA για τις κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία του σπιτιού
Ο 26χρονος και η 54χρονη μητέρα του που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους στον Λόγγο Αιγίου