Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του – «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»

«Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται»

Τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ εξαιτίας περιπλοκών του καρκίνου όπου πάσχει, οι συνεργάτες του στέκονται στο πλευρό του. 

Με μια συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (24.02.2025), οι συνεργάτες του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την κρίσιμότητα της κατάστασής του, δηλώνουν ότι «βρισκόμαστε στο πλευρό του στη δύσκολη μάχη που δίνει, με το ίδιο σθένος και την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει, σε όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας».

Δηλώνουν δε, πως το δικηγορικό γραφείο, θα παραμείνει σε λειτουργία «προκειμένου να διεκπεραιώνονται ομαλώς οι ήδη εκκρεμούσες υποθέσεις», όπως σημειώνουν.

«Μετά από συνάντηση των παιδιών του κου Κούγια με τους συνεργάτες του γραφείου, συμφωνήθηκε το γραφείο να παραμείνει σε λειτουργία, προκειμένου να διεκπεραιώνονται ομαλώς οι ήδη εκκρεμούσες υποθέσεις των εντολέων του κου Κούγια, αλλά και όσες ανατεθούν στο γραφείο μας, στον μέλλον», τονίζουν αναλυτικά.

«Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται», αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το τελευταίο διάστημα έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του επικεφαλής του γραφείου μας, κου Αλεξίου Κούγια, με αποτέλεσμα να
νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών, ενώ τις τελευταίες δύο ημέρες, κατόπιν μίας αρνητικής εξέλιξης, ευρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής
Θεραπείας.

Μετά από συνάντηση των παιδιών του κου Κούγια με τους συνεργάτες του γραφείου, συμφωνήθηκε το γραφείο να παραμείνει σε λειτουργία, προκειμένου να διεκπεραιώνονται ομαλώς οι ήδη εκκρεμούσες υποθέσεις των εντολέων του κου Κούγια, αλλά και όσες ανατεθούν στο γραφείο μας, στον μέλλον.

Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται.

Όλοι εμείς, οι συνεργάτες του κου Αλεξίου Κούγια, βρισκόμαστε στο πλευρό του στη δύσκολη μάχη που δίνει, με το ίδιο σθένος και την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει, σε όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Κεφαλογιάννη – Μάτσα: Η υπουργός Τουρισμού ζητά τα παιδιά να μην αλλάζουν συνεχώς σπίτια – Για τεχνητές εντάσεις μίλησε ιδιαίτερα φορτισμένος ο συνθέτης
Η έφεση είναι αβάσιμη και τα παιδιά δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε δικαστικές αίθουσες, λέει η πλευρά Μάτσα
Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη 5
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη: Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Σε 365 ημέρες, αξίζει να αφιερώσουμε έστω μία ή δύο στην υγεία μας», είπε ο δήμαρχος Αη Στράτη, προσθέτοντας πως η πρόληψη είναι κρίσιμη τόσο για τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και για την οικογένειά του
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη:  Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Η ΓΑΔΑ σε διάλογο με την Ιστορία»: Επετειακή εκδήλωση με αφορμή την 25η Μαρτίου – Κεντρική ομιλήτρια η Μαρία Ευθυμίου
Αναδείχθηκε ο σύγχρονος ρόλος της ΕΛΑΣ ως εγγυήτρια της έννομης τάξης και προστάτιδας των θεσμών, συνεχίζοντας ιστορικά την προσπάθεια διασφάλισης της σταθερότητας
Αθανάσιος Κάμπρας / Μαρία Ευθυμίου