Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας – Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το μενού και το πουρμπουάρ του δείπνου αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Αλέξης Τσίπρας – Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το μενού και το πουρμπουάρ του δείπνου αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας
Eurokinissi

Για το μενού της συνάντησης που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης το απόγευμα της Τρίτης (14.11.2023), μίλησε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Νέα Σμύρνη. «Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι πελάτης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε πρώτη φορά», είπε ο καταστηματάρχης.

Για την έξοδο που είχε έντονο πολιτικό συμβολισμό με όλα όσα εκτυλίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με λεπτομέρειες ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας της Νέας Σμύρνης ο οποίος υποδέχτηκε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το απόγευμα της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου.

«Ήρθε, μας χαιρέτησε, έκατσε στο τραπέζι και παρήγγειλε παϊδάκια, σαλάτες, τζατζίκι, πατάτες. Ήρθε να φάει, να χαλαρώσει. Ήταν χαλαρός και ευγενικός. Μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα και του είπαμε «μια χαρά», είπε αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό ο κύριος Σπύρος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Ήρθε πρώτη φορά εδώ στο μαγαζί. Έκατσε περίπου 1,5 ώρα. Ήρθε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που είναι πελάτης στο μαγαζί. Ο κόσμος μίλησε μαζί του, συνέχισε ο μαγαζάτορας.

Μάλιστα, σε σχετικό ερώτημα για το εάν ο κ. Τσίπρας άφησε πουρμπουάρ, απάντησε πως άφησε 20 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις