Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Άλιμος: Η στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων – Βίντεο ντοκουμέντο

Άλιμος: Η στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων – Βίντεο ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ καρέ τη στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο τα ξημερώματα του Σαββάτου (3.6.2023), όπου ξέσπασε μια μεγάλη φωτιά και χρειάστηκε να κλείσει η Λεωφόρος Ποσειδώνος και να εκκενωθούν τα διαμερίσματα από πάνω.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο ένας από τους δράστες του εμπρησμού έχει αφήσει εκρηκτικό μηχανισμό στην πόρτα του καταστήματος επίπλων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο ενώ ο συνεργός του τον περιμένει με μηχανάκι στο δρόμο.

Εντωμεταξύ, όλα γίνονται μπροστά στα μάτια… θεατών, καθώς απέναντι από το κατάστημα είναι ένα νυχτερινό κέντρο, έξω από το οποίο οι πελάτες έβλεπαν τη στιγμή του εμπρησμού. Ξαφνικά, ακούγεται ένας δυνατός κρότος και το κατάστημα επίπλων τυλίγεται στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Η Λεωφόρος Ποσειδώνος έκλεισε και μέχρι τις 07:00 το πρωί μόνο η αριστερή λωρίδα είχε δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, καθώς η πυροσβεστική είχε στήσει μια μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης, αφού το κατάστημα επίπλων καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών δήλωσαν ότι άκουσαν έναν δυνατό ήχο τα ξημερώματα, πως έσπασε η τζαμαρία και στη συνέχεια ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Όταν βγήκαν στα μπαλκόνια τους, είδαν τη φωτιά να έχει ξεσπάσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις