Ελλάδα

Άλιμος: «Τον απειλούσαν για 250 ευρώ» λέει ο πατέρας του 15χρονου που δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους

«Του έστελναν μηνύματα στο κινητό. "Θα έρθω σπίτι σου και θα σε γ@@@σω". Και {θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου"», κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Το παιδί έχει πέσει θύμα εκφοβισμού» κατήγγειλε ο πατέρας του 15χρονου που δέχτηκε άγρια επίθεση από εξωσχολικούς μέσα στο σχολείο του στον Άλιμο.

Νομικά έχει ήδη κινηθεί ο πατέρας του 15χρονου μαθητή, ο οποίος έπεσε θύμα εκφοβισμού από κουκουλοφόρους πριν μερικές μέρες στο προαύλιο σχολείου στον Άλιμο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η συμμορία εισέβαλλε στον χώρο την ώρα ενός διαλείμματος και ξεκίνησε να απειλεί το ανήλικο παιδί.

Μάλιστα οι εξωσχολικοί κουκουλοφόροι δεν δίστασαν να βρίσουν και να χτυπήσουν άγρια τον 15χρονο στο πρόσωπο και το χώμα.

«Το παιδί μου εδώ και μέρες έχει πέσει θύμα εκφοβισμού. Τον απειλούν και του ζητούν 250 ευρώ. Ήδη δύο φίλου του, έχουν δώσει στους εκβιαστές από 100 ευρώ.

Του έστελναν μηνύματα στο κινητό. “Θα έρθω σπίτι σου και θα σε γ@@@σω”. Και {θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου”», κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή.

Υπενθυμίζεται ότι οι κουκουλοφόροι, αφού άφησαν στο έδαφος τον 15χρονο μετά την άγρια επίθεση, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Το παιδί νοσηλεύεται με τραύματα σε κεφάλι και σώμα χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

 πατέρας του, έχει καταθέσει στην ασφάλεια Αλίμου για το περιστατικό και έχει ήδη κατονομάσει τους δράστες που ξυλοφόρτωσαν το παιδί του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η 28χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Ηράκλειο - Απολογείται σήμερα ο σύζυγός της
Συνεχίζει και δεν θυμάται τίποτα από τη στιγμή της παράσυρσης - Ο σύζυγός της αναμένεται να υποστηρίξει πως άνοιξε την πόρτα και ξαφνικά έπεσε έξω
Το ζευγάρι από το Ηράκλειο
Ηλιούπολη: Αμίλητοι και με λευκά λουλούδια αποχαιρετούν την 17χρονη οι συμμαθητές της στο σχολείο τους – Μάχη για τη ζωή της δίνει η φίλη της
Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το ημερολόγιο της κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά - Κλιμάκιο με ψυχολόγους μεταβαίνει σήμερα στο σχολείο για την ψυχολογική υποστήριξη των ανήλικων
Ηλιούπολη: Αμίλητοι και με λευκά λουλούδια αποχαιρετούν την 17χρονη οι συμμαθητές της στο σχολείο τους – Μάχη για τη ζωή της δίνει η φίλη της 8