Ελλάδα

Αλιβέρι: Συνελήφθησαν οι γονείς της 12χρονης που έγραψε στην έκθεση της ότι την κακοποιούσαν

Η 12χρονη στην έκθεση της περιέγραφε την κακοποίηση με κάθε λεπτομέρεια και όλα όσα ισχυρίζεται ότι βίωνε από τους γονείς της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σύλληψη των γονιών της 12χρονης που μέσα από μία έκθεση της γνωστοποίησε ότι ήταν θύμα κακοποίησης από τους γονείς της στο Αλιβέρι, προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια από το Αλιβέρι έδωσε την έκθεση της σε έναν συμμαθητή της, ο οποίος με τη σειρά του την παρέδωσε στη μητέρα του. Η 12χρονη στην έκθεση της περιέγραφε την κακοποίηση με κάθε λεπτομέρεια και όλα όσα ισχυρίζεται ότι βίωνε από τους γονείς της.

Αμέσως ενημερώθηκε το σχολείο του παιδιού, αλλά και οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Οι γονείς της 12χρονης κλήθηκαν από την διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της έκθεσης της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την ενημέρωσή τους από τους δασκάλους οι γονείς προχώρησαν σε νέα κακοποίηση του παιδιού.

Τελικά η 12χρονη έδωσε πολύωρη κατάθεση, παρουσία ειδικού ψυχολόγου αποκαλύπτοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τους γονείς, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες τον ίδιο εφιάλτη φέρεται να βίωνε και το 10χρονο αδερφάκι της.

Έτσι ο εισαγγελέας προχώρησε στην έκδοση εντάλματος με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς.

Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και θα παραμείνουν σε προστατευμένο χώρο, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» ήταν αυτό που συνέβαλε τα μέγιστα για να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία
«Αγαπούσε "τη βίλα της" και είχε παράπονα από τον ενοικιαστή» λέει η σπιτονοικοκυρά της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η σπιτονοικοκυρά της 45χρονης αποκάλυψε ότι το θύμα είχε προβλήματα και παράπονα από τον ενοικιαστή της, ενώ πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να τον διώξει από το σπίτι της
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη