Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Προαστιακού στη διαδρομή Πειραιάς-Κιάτο από σήμερα. Λόγω των έργων που γίνονται στις Τρεις Γέφυρες θα διακόπτεται κατά περίπτωση η κυκλοφορία.


Συγκεκριμένα, από 19 Οκτωβρίου έως 24 Νοεμβρίου πολλά δρομολόγια θα αναχωρούν και θα τερματίζουν στο σταθμό των Aνω Λιοσίων αντί στον Πειραιά.

Για τις μετακινήσεις τους από και προς το σταθμό Άνω Λιοσίων, προκειμένου να συνεχίσουν προς Αθήνα, προς Πειραιά ή το προς το αεροδρόμιο, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται:

– Με τη Γραμμή του Προαστιακού Ανω Λιόσια – Αεροδρόμιο, με μετεπιβίβαση στο σταθμό Νερατζιώτισσα (σύνδεση με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο) ή στο σταθμό Πλακεντίας (σύνδεση με Μετρό).

– Με τις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ Α12 και Β12, οι οποίες κάνουν στάση έξω από το σταθμό Ανω Λιοσίων (στάση Γέφυρα Αττικής Οδού) και έχουν τέρμα – αφετηρία την οδό Μάρνη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι κάτοχοι μηναίων καρτών απεριορίστων διαδρομών για αποκλειστική χρήση στον Προαστιακό θα έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης με τα άλλα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ χωρίς πρόσθετο κόμιστρο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 185 και στην ιστοσελίδα www.ose.gr

 

 Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε