Ελλάδα

Αλλάζει το ωράριο στα σούπερ μάρκετ – Πόσο θα διαρκέσει το μέτρο

Από την προσεχή Δευτέρα (16.11.2020) τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 20:30, αφού από τις 21:00 θα είναι σε ισχύ το μέτρο της πιο σκληρής απαγόρευσης κυκλοφορίας στο πλαίσιο του lockdown για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Την αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (12.11.2020) στην ΕΡΤ.

Τόσο σήμερα όσο και αύριο, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν, όπως ισχύ βάσει του ωραρίου τους, μέχρι τις 21:00. Το Σάββατο, επίσης, θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00 και την Κυριακή δεν θα ανοίξουν.

Το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ θα ισχύσει από τη Δευτέρα και όσο διαρκέσει το lockdown, δηλαδή τουλάχιστον έως τις 30 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ την προσεχή Κυριακή (15.11.2020), ο Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή, η ροή είναι φυσιολογική και υπάρχει επάρκεια, δεν υπάρχει λόγος για να ανοίξουν την Κυριακή».

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Παπαθανάσης 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η αδερφή του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Ο μικρός μου αδερφούλης δεν προστατεύτηκε, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει»
«Ο αδερφός μου έφυγε αβοήθητος, αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος - Παρακαλώ οποιοσδήποτε χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει» λέει η αδερφή του θύματος
Σέρρες
Συναγερμός για την εξαφάνιση-μυστήριο 16χρονης στην Πάτρα - Το ραντεβού με «εξηντάρη», η δεύτερη ανήλικη και η έκκληση της οικογένειας
Η ανήλικη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το πρωί της 8ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ίδια ημέρα έφτασε με ταξί στην Αθήνα
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
Συνελήφθη ένας 55χρονος άνδρας για την φωτιά σε δύο αποθήκες στο Κορωπί - Στάχτη έγιναν εμπορεύματα και εξοπλισμός
Όπως ισχυρίστηκε ο 55χρονος, πριν φύγει από το σημείο έσβησε την φωτιά, ωστόσο άφησε πίσω του μια εστία χωρίς να το αντιληφθεί, η οποία σιγόκαιγε μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας
Κορωπί