Ελλάδα

Αλλάζουν “πρόσωπο” 20 σχολεία του Πειραιά!

Δύο μεγάλα έργα σε σχολεία της πόλης βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Δήμο Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης 20 σχολικών υποδομών του Δήμου Πειραιά, προϋπολογισμού 1.227.507 ευρώ. Οι εργασίες στα σχολεία περιλαμβάνουν επισκευές κτιρίων, αισθητικές παρεμβάσεις, μόνωση των κτιρίων, νέα κιγκλιδώματα κ.ά.

Οι επίσημες τοποθετήσεις για τα έργα στα σχολεία

Σε δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης τόνισε: «Στόχος μας είναι να έχουμε δημόσια σχολεία που θα πληρούν τις σύγχρονες λειτουργικές απαιτήσεις και θα εξασφαλίζουν ένα περιβάλλον που θα είναι ελκυστικό και ασφαλές για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η Περιφέρεια, σταθερά προσηλωμένη στην υπεράσπιση και προαγωγή του δημόσιου-δωρεάν σχολείου, φιλοδοξεί να συμβάλλει έμπρακτα και αποφασιστικά στην αντιστροφή μίας εικόνας φθοράς και παρακμής που τα χρόνια της κρίσης επιδεινώθηκε και εντάθηκε».

Επίσης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επισήμανε πως για τη δημοτική Αρχή αποτελεί προτεραιότητα να φοιτούν οι μαθητές τής πόλης μας σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα σχολεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμίνι» η Σκάλα Μεσσηνίας την Δευτέρα - Σημείωσε την υψηλότερη θερμοκρασία και έφτασε στους 41,5°C
Έντονη ήταν η ζέστη στην Πελοπόννησο, με τη Λακωνία και τη Μεσσηνία να βρίσκονται στο επίκεντρο των υψηλότερων θερμοκρασιών, συνολικά, 10 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασία πάνω από 40°C
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα
Θρίλερ στο Ιόνιο: «Η σύζυγός του ήταν σοκαρισμένη» λέει ο άνδρας που εντόπισε το σκάφος του αγνοούμενου Ισπανού επιχειρηματία
«Είδα μια γυναίκα αγχωμένη, χαμένη και σε σοκ. Έκανα 6 ώρες να τραβήξω το καταμαράν στο λιμάνι της Πύλου» λέει ο καπετάνιος που ρυμούλκησε το σκάφος του αγνοούμενου Ισπανού, Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα
Ο Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα Ομπρεγκόν
8