Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Amber Alert: Εξαφανίστηκαν ανήλικη μητέρα και το βρέφος της [pic]

Αγωνία για την τύχη μιας ανήλικης μητέρας και του μόλις 1,5 μηνών βρέφους της. Εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (24.11.2016) από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη 16χρονη Χασάν Σιρίν (Hassan Sirin) και του Ζουχέιρ Χελέφ (Zuheir Helef) 1,5 μηνών που είναι πρόσφυγες από τη Συρία. Η ανήλικη μητέρα και το μωράκι της εξαφανίστηκαν από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η 16 ετών Σιρίν έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, 1,65 μ. ύψος, 60 κιλά βάρος και φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια με ροζ κορδόνια. Ο 1,5 μηνών Ζουχέιρ έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, 50 εκατοστά ύψος και 5 κιλά βάρος.

Λόγω της ανηλικότητας της μητέρας και της πολύ μικρής ηλικίας του 1 γιου της καθώς επίσης και των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για τον άμεσο εντοπισμό τους, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί είτε να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο είτε με την Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε