Ελλάδα

Αμετανόητος ο 35χρονος οδηγός νταλίκας αρνητής του κορονοϊού – Συνελήφθη σε «live μετάδοση»

Αδιόρθωτος φαίνεται πως είναι ο 35χρονος οδηγός νταλίκας αρνητής του του κορονοϊού στις Σέρρες.

Εμφανίστηκε αμετανόητος και χωρίς μάσκα, υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα και μπήκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των Αρχών.

Παρά τη φυλάκιση των 60 ημερών που του επιβλήθηκε και την προ ολίγων ημερών νέα σύσταση της αστυνομίας, εντοπίστηκε στην εισαγγελία Σερρών χωρίς να φορά μάσκα, παραβιάζοντας ξανά τα μέτρα για τον κορονοϊό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Η σύλληψή του μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το Facebook, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, αρνητικές εντυπώσεις.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία