Ελλάδα

Αμετανόητος ο 35χρονος οδηγός νταλίκας αρνητής του κορονοϊού – Συνελήφθη σε «live μετάδοση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αδιόρθωτος φαίνεται πως είναι ο 35χρονος οδηγός νταλίκας αρνητής του του κορονοϊού στις Σέρρες.

Εμφανίστηκε αμετανόητος και χωρίς μάσκα, υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα και μπήκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των Αρχών.

Παρά τη φυλάκιση των 60 ημερών που του επιβλήθηκε και την προ ολίγων ημερών νέα σύσταση της αστυνομίας, εντοπίστηκε στην εισαγγελία Σερρών χωρίς να φορά μάσκα, παραβιάζοντας ξανά τα μέτρα για τον κορονοϊό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Η σύλληψή του μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το Facebook, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, αρνητικές εντυπώσεις.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ιατρείο στο Κολωνάκι λειτουργούσε εδώ και 15 χρόνια – Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις για «εναλλακτικές θεραπείες»
«Στο τέλος της ημέρας πρέπει και ο καθένας μας να προστατεύσει τον εαυτό του από τις επικίνδυνες ανοησίες, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού»
Αδωνις Γεωργιαδης
Γιώργος Μαζωνάκης: Κηλίδες αίματος και το μηχάνημα σε λειτουργία από τις 14.14, δείχνει ο έλεγχος του ΙΣΑ στο ιατρείο
Οι ιδιοκτήτες του ιατρείου στο Κολωνάκι έκαναν προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία σημαντικά για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου
Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
78