Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αμφιλοχία: Γιος και εγγόνια έδεσαν, έδειραν και λήστεψαν τον παππού τους

Αμφιλοχία: Γιος και εγγόνια έδεσαν, έδειραν και λήστεψαν τον παππού τους

Αδιανόητο οικογενειακό επεισόδιο στην Αμφιλοχία! Γιος μπούκαρε στο σπίτι του ηλικιωμένου πατέρα του μαζί με τα παιδιά του – ο ένας εγγονός μάλιστα ανήλικος – ακινητοποίησαν, έδεσαν με σχοινί κι «έσπασαν» στο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές τον 68χρονο παππού, για να του αρπάξουν 1.700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο!

Μάλιστα, οι δράστες φεύγοντας, εγκατέλειψαν αβοήθητο τον παππού, ο οποίος το μεσημέρι της επόμενης μέρας αφού πέρασε όλη τη νύχτα δεμένος και τραυματισμένος, κατάφερε να λυθεί, να πηδήξει από το παράθυρο και να καλέσει σε βοήθεια. Το απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στην Αμφιλοχία, στην περιοχή Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας και πλέον ο γιος και τα δυο παιδιά του, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για αρπαγή, σωματική βλάβη, κλοπή και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Το αδιανόητο σκηνικό άρχισε να ξετυλίγεται στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας. Ο 40χρονος, μαζί με τους δύο γιους του ηλικίας 23 και 17 ετών, εισέβαλαν στο σπίτι, όπου μένει ο 68χρονος πατέρας του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Όπως είπε, «είχαν οικονομικές διαφορές και έπρεπε να λυθούν». Έτσι, γιος και εγγόνια, όρμησαν πάνω στον παππού, τον ακινητοποίησαν, δένοντας τον με σχοινί και στη συνέχεια άρχισαν να τον ξυλοκοπούν ανηλεώς με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Ο 68χρονος, έρμαιο στα ανελέητα χέρια των συγγενών του, είχε σχεδόν λιποθυμήσει από το ξύλο.

Το θερμόαιμο τρίο έφυγε από το σπίτι, αφού άρπαξε 1.700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ το θύμα αφού παρέμεινε δεμένο για μια ημέρα, κατάφερε να λυθεί και με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει να βγει από το παράθυρο και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις