Ελλάδα

Αμπελόκηποι: 25χρονος είχε γίνει εφιάλτης για γυναίκες που φορούσαν κολάν και τακούνια

Σοκ προκαλούν τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό στους Αμπελόκηπους. Ένας 25χρονος ο οποίος έμενε στη Νέα Σμύρνη έπαιρνε το αμάξι του, πήγαινε στους Αμπελόκηπους και παρενοχλούσε γυναίκες μόνες κυρίως βραδινές ώρες που κινούνταν σε δρόμους που εκτείνονται από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το κέντρο της Αθήνας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 25χρονος έβαζε στο στόχαστρο του όσες γυναίκες φορούσαν κολάν και τακούνια. Μόλις έβλεπε μία γύναικα που φορούσε κολάν και τακούνια, την άρπαζε από το λαιμό και την ακινητοποιούσε.

Στην συνέχεια της έβγαζε το κολάν, της έσκιζε τα εσώρουχα και την χάιδευε στα γεννητικά της όργανα. Ο 25χρονος μετά από αρκετές καταγγελίες – τουλάχιστον εφτά – συνελήφθη και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 55χρονος αφήνει τα γατάκια στο οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη - «Δεν μπορούσα να τα ζήσω άλλο»
«Προτίμησα να τα αφήσω έξω για θέματα υγιεινής και να τα φροντίζω εκτός οικίας., ήθελα να απαλλαγώ τελείως απο τα γατάκια» λέει ο 55χρονος στο newsit.gr
Γατάκια
13