Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άμπου Ντάμπι – Αθήνα: Το αεροδρόμιο, τα σελοφάν και οι αποστάσεις στην πτήση (video)

Άμπου Ντάμπι – Αθήνα: Το αεροδρόμιο, τα σελοφάν και οι αποστάσεις στην πτήση (video)

Στο ξενοδοχείο προληπτικής καραντίνας στην Ομόνοια βρίσκονται από χθες το μεσημέρι, οι πρώτοι ταξιδιώτες της απευθείας πτήσης από Αραβικά Εμιράτα της Etihad Airways, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών τεστ που τους έγιναν για κορονοϊό κατά την προσγείωση τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μεταξύ των επιβατών και η παρουσιάστρια Αθηνά Γκαντήραγα, η οποία ζει μόνιμα με τον σύζυγο της Θεόφιλο Αλεβίζο και τα δυο τους παιδιά στο Άμπου Ντάμπι. Η όμορφη Αθηνά κατά την περίοδο της καραντίνας στο πανέμορφο Εμιράτο είχε μιλήσει στο newsit.gr και είχε περιγράψει τα πάντα αναφορικά με τα αυστηρά μέτρα πρόληψης, που εφαρμόζονταν καθόλη την διάρκεια του lockdown για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τώρα επιστρέφει ξανά και μέσα από βίντεο και αναφορές μας μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι με τις εικόνες να είναι πραγματικά εξωπραγματικές, καθώς τα πάντα και κυρίως τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση δείχνουν να είναι τυλιγμένα μέσα σε διάφανα σελοφάν. Εντύπωση προκαλεί και η άδεια πρώτη πτήση της Etihad Airways με προορισμό την Ελλάδα, καθώς λίγοι ήταν οι τολμηροί που θέλησαν αυτή την περίοδο να ταξιδέψουν.

“Είμαι ενθουσιασμένη που μετά από τόσο καιρό βρίσκομαι έστω και για λίγες ώρες σε καραντίνα στην Αθήνα. Περίμενα πως και πως να έρθω μαζί με την οικογένεια μου γιατί το διάστημα της καραντίνας έμοιαζε ατελείωτο στο Άμπου Ντάμπι” αναφέρει η Αθηνά Γκαντήραγα στο newsit.gr και προσθέτει:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου για τα μέτρα πρόληψης που εφαρμόζονται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και σ όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται κατά την προσγείωση των επιβατών με τα τεστ τα οποία εύχομαι να συνεχιστούν. Η αλήθεια είναι πως κατά την αναχώρηση μας από το Εμιράτο δεν είχαμε κάποια ενημέρωση πως θα έπρεπε να παραμείνουμε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο αναφοράς, ωστόσο το βρήκα εξαιρετικό ως προληπτικό σχέδιο. Η πτήση μας έφτασε στην Αθήνα μια το μεσημέρι και όλα λειτούργησαν ρολόι μέχρι που ήρθαμε στο ξενοδοχείο. Από εκείνη την ώρα είμαστε σε καραντίνα μέσα στο δωμάτιο και περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ. Εύχομαι πως θα είναι αρνητικά και πως σήμερα θα μας επιτραπεί να πάμε στο σπίτι μας και να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους. Κάποια από τα μέτρα και κυρίως τα τεστ θεωρώ πως καλό θα είναι να εφαρμοστούν καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού γιατί ο ιός τον πιστεύουμε δεν τον πιστεύουμε έχει την τάση να εξαπλώνεται γρήγορα και είναι κρίμα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις