Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αν είστε λάτρης της καθαριότητας, το προϊόν των ονείρων σας είναι εδώ!

Αν είστε λάτρης της καθαριότητας, το προϊόν των ονείρων σας είναι εδώ!

Η μέρα κουραστική και θέλετε, όταν γυρίζετε σπίτι, να είστε σε έναν χώρο πεντακάθαρο. Είναι αυτό που μπορεί να σας ξεκουράσει ίσως περισσότερο απ’ όλα: ένα σπίτι που να είναι καθαρό στην… ουσία του.

Ειδικά αυτές τις μέρες, τις μέρες του κορονοϊού, ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι ο χώρος μας, το σπίτι μας, τα πράγματά μας, να είναι καθαρά, προστατευμένα από ιούς και βακτήρια.

Κακά τα ψέματα και πριν από τον κορονοϊό, όταν γυρίζαμε απέξω, πάντα κάτι… φέρναμε σπίτι. Πατούσαμε (και πατάμε) με τα παπούτσια από το δρόμο στο σπίτι, στα πλακάκια, στο μάρμαρο ή το ξύλο και κυρίως στα χαλιά.

Με τα ρούχα που είχαμε βγεί για γυμναστική ή είχαμε πάει για ψώνια ή στη δουλειά, καθόμασταν στον καναπέ μας. Και όσοι έχετε ζωάκι μέσα στο σπίτι, ξέρετε πολύ καλύτερα πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη για ένα προϊόν που δεν θα καθαρίζει απλά αλλά θα έχει αντιβακτηριδιακή δράση και θα προστατεύει από ιούς.

Για όλα αυτά και κυρίως εξαιτίας του κορονοϊού που έχει φέρει στη ζωή μας τα πάνω κάτω και όταν επιστρέφουμε σπίτι θέλουμε να απολυμαίνουμε ρούχα, παπούτσια, μπουφάν, το ιδανικό θα ήταν ένα προϊόν που δεν θα είχε εφαρμογή μόνο σε σκληρές επιφάνειες, αλλά και σε μαλακές.

Και αυτό το προϊόν είναι το Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All! Το σπρέι χωρίς χλώριο που έρχεται να φέρει αντιβακτηριδιακή δράση και προστασία από ιούς όπου… θέλετε!

Θέλετε να απολυμάνετε το αυτοκίνητό σας, το τιμόνι ή το κάθισμα; Μπορείτε. Θέλετε να απολυμάνετε την καρέκλα και το γραφείο σας; Τα πόμολα που αγγίζετε; Την τσάντα ή το backpack σας, το παγκάκι που θέλετε να καθίσετε στο πάρκο; Τα παπούτσια σας; Το στρώμα της yoga πριν ξεκινήσει το μάθημα; Τα βαράκια πριν ξεκινήσει η προπόνηση; Ένα στρώμα; Τον καναπέ και τα μαξιλάρια του; Τον πάγκο της κουζίνας σας; Τον κάδο των σκουπιδιών;

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας όταν γυρίσει από το σχολείο ή από την παιδική χαρά δεν θα μεταφέρει βακτήρια και ιούς στο σπίτι; Ποιος ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα αγαπημένα του παιχνίδια, πολλά από τα οποία τα παίρνει μαζί του ακόμη κι όταν πάει για ύπνο;

Όλα μπορείτε να τα απολυμάνετε με το Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All. Υγιεινή και προστασία σε ένα. Δεν έχει χλώριο και είναι εύκολο στη χρήση, σκοτώνει το 99% των ιών και των μικροβίων και εφαρμόζεται…. Παντού, σε σκληρές και μαλακές επιφάνειες.

Το μόνο που καλείστε να αποφασίσετε είναι το άρωμα που θα έχει… Cotton freshness ή wild flowers. 

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις