Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αν μια έγκυος κάνει…. – Ανελέητο τρολάρισμα του Μητροπολίτη Μόρφου στο twitter

Αν μια έγκυος κάνει…. – Ανελέητο τρολάρισμα του Μητροπολίτη Μόρφου στο twitter

Από την μια η οργή και από την άλλη το τρολάρισμα μέχρι τελικής πτώσης. Αυτά έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Τρέμετε επιστήμονες!

Ο Κύπριος Μητροπολίτης οι δηλώσεις του οποίου κάνουν όχι μόνο τον γύρο της Ελλάδας και της Κύπρου αλλά και τον γύρο του κόσμου, σε ομιλία του υποστήριξε ότι ο Γέροντας Πορφύριος του είχε πει ότι οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο. Κι αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο. «Αυτό συμβαίνει κατά την ερωτική πράξη ή κατά την διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική αλλά πρωκτική -να το πω έτσι ξεκάθαρα. Αυτό – λέει – όταν στην γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Κι η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος», είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου. Και οι επιστήμονες σκίζουν τα πτυχία τους.

Φυσικά από την ώρα που άρχισαν να κυκλοφορούν οι ανεκδιήγητες δηλώσεις του Μητροπολίτη, στο twitter στήθηκε πανηγύρι με τα ερωτήματα που τίθενται να είναι αμείλικτα και πολλές φορές ξεκαρδιστικά.

https://twitter.com/VTourkoglou/status/1154521865123033088?s=20

https://twitter.com/8alassinos/status/1154713785397129218?s=20

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις