Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αναδρομικά: Δέσμευση Γεροβασίλη για καταβολή του υπόλοιπου 50% στους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς

αναδρομικά

Με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε το Προεδρείο του ΣΕΦΕΑΑ με κύριο αντικείμενο τα αναδρομικά

Τα αναδρομικά των ενστόλων απασχόλησε τη συνάντηση του Προεδρείου του ΣΕΦΕΑΑ με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Προϊσταμένου Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης  και Πληροφορικής, Παναγιώτη Τζιοβάρα.

Το Προεδρείο του ΣΕΦΕΑΑ  ζήτησε να αποδοθεί το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών στο χαμηλόβαθμο και πλέον χαμηλόμισθο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που πρόσφατα το  αποστερήθηκε  σε σχέση με όλο το υπόλοιπο προσωπικό. Επ’ αυτού η Όλγα Γεροβασίλη – σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ΣΕΦΕΑΑ- απάντησε τα εξής:

    • Αντιλαμβάνεται το αίσθημα  απογοήτευσης σε ένα κομμάτι προσωπικού που μαζί με τους υπόλοιπους ένστολους “θυσιάζεται ” στην υπηρεσία του πολίτη και της Τάξης.
    • Διαβεβαιώνει ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της ρύθμισης του προβλήματος, εφόσον ληφθεί η συναίνεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Η Όλγα Γεροβασίλη διατύπωσε την επιθυμία της να ολοκληρωθεί η προσπάθεια εντός του τρέχοντος έτους.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Υπουργός θα συναντηθεί με το Προεδρείο της  ΣΕΦΕΑΑ για να συζητήσουν αναδρομικάπροτάσεις για τα φλέγοντα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις