Ελλάδα

Ανακαλούνται οι άδειες των υγειονομικών από την 1η Σεπτεμβρίου

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ανακαλούνται οι άδειες προσωπικού σε νοσοκομεία του ΕΣΥ. Από τις διακοπές τους θα επιστρέψουν και οι εργαζόμενοι σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ και σε δομές της ΠΦΥ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, η απόφαση αφορά τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό σε νοσηλευτικές δομές αλλά και δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως είναι σε Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία και Ομάδες Υγείας. Η απόφαση έχει ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι νεωτέρας.

Η απόφαση αυτή δείχνει ότι αυξάνεται συενχώς η πίεση στο ΕΣΥ καθώς αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα κορονοϊού και οι διασωληνώσεις. 

adeies

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος