Ελλάδα

Ανακαλούνται οι άδειες των υγειονομικών από την 1η Σεπτεμβρίου

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ανακαλούνται οι άδειες προσωπικού σε νοσοκομεία του ΕΣΥ. Από τις διακοπές τους θα επιστρέψουν και οι εργαζόμενοι σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ και σε δομές της ΠΦΥ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, η απόφαση αφορά τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό σε νοσηλευτικές δομές αλλά και δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως είναι σε Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία και Ομάδες Υγείας. Η απόφαση έχει ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι νεωτέρας.

Η απόφαση αυτή δείχνει ότι αυξάνεται συενχώς η πίεση στο ΕΣΥ καθώς αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα κορονοϊού και οι διασωληνώσεις. 

adeies

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 60χρονο φερόμενο μητροκτόνο της Ελένης Παπαδοπούλου στο Κολωνάκι - «Μου είπε πως κάηκε νεκρή»
Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι του 60χρονου έκαναν νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον φερόμενο μητροκτόνο και τη συμπεριφορά του μετά τη μοιραία μέρα της 29ης Ιανουαρίου 2022
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου