Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναπάντητα ερωτήματα από το θάνατο 26χρονης αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας

Θεσσαλονίκη

Μια νεαρή αστυνομικός μόλις 26 ετών άφησε την τελευταία πνοή της την Τετάρτη εν ώρα υπηρεσίας, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια περιπολίας και λιποθύμησε. Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη, με καταγωγή από τη Ναύπακτο, κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε περιπολία με συναδέλφους της στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Τετάρτης. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, με τους γιατρούς να προσπαθούν να την επαναφέρουν στη ζωή επί μία ώρα.

Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τη νεαρή Χαρούλα, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της.

Την είδηση για το θάνατο της 26χρονης Χαρούλας έκανε γνωστή ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κωνσταντάρας, προσωπικός φίλος της οικογένειας με ανάρτησή του στο Facebook. 

Ο ίδιος έγραψε: 

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή .Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια. Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».

Η κηδεία της άτυχης Χαρούλας θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 17.30 στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στον τόπο καταγωγής της στη Ναύπακτο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις