Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανασκόπηση 2016: Μέσα στα γραφεία του NewsIt.gr! Ένας δύσκολος αποχωρισμός και μια… αποκάλυψη!

Ανασκόπηση 2016: Μέσα στα γραφεία του NewsIt.gr! Ένας δύσκολος αποχωρισμός και μια… αποκάλυψη!

– Πολύ γέλιο, αλλά και συγκίνηση μας επιφύλασσε το 2016
– Ένας γάμος, μια βάφτιση και πολύ φαγητό
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο… και θα καταλάβετε

Η χρονιά άρχισε με το πάρτι του ομίλου μας στην Κηφισιά. NewsIt.gr, TLife.gr, Zappit.gr, Onalert.gr, Iatropedia.gr έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν με την ψυχή τους!

 

“Καρναβάλι για πάντα”… στο Μαρούσι!

Κυριακή 13 Μαρτίου, παραμονή Καθαράς Δευτέρας. Να μην μπούμε σε κλίμα… αποκριών; Φορέσαμε τις μάσκες μας, τα κερατάκια μας και ό,τι άλλο βρήκαμε και πιάσαμε δουλειά… πάντα με σοβαρότητα!

 

Το… βρέξαμε για το μεταπτυχιακό

9 Ιουνίου. Ο Χρήστος Μαυραγάνης μόλις επέστρεψε από τη Σουηδία με τον… αέρα της επιτυχίας, μιας και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του. Σιγά, μην χάναμε αφορμή για μια… μίνι γιορτή!

Τρέμε Σερέτη!

Στην συντακτική ομάδα του NewsIt.gr εντάχθηκε ο Αντώνης Αναστασόπουλος, ο οποίος πολύ σύντομα έδειξε τις προθέσεις του! Όπως καταλαβαίνετε, πλέον η διευθύντρια Κατερίνα Σερέτη… τρέμει για τη θέση της!

 

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ, μόνες… στο κτίριο!

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου. Αργά το βράδυ. Η Κηφισίας άδεια και το κτίριο, όπου βρίσκονται τα γραφεία μας … φρουρείται από την Μαρία Καούκη και την Καρολίνα Μισέλ που παραμένουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο…
Η Μαρία αποφάσισε ότι ο μοναδικός τρόπος να φωτογραφηθεί με τον Ναδάλ, ήταν να βγάλει… selfie με την τηλεόραση. Ο Ράφαελ, όμως, δεν της έκανε τη χάρη… μιας και κουνιόταν συνέχεια (μα είναι δυνατόν να τρέχει την ώρα του αγώνα;) και έτσι τον… αντικατέστησε στη φωτογραφία η Καρολίνα.

 

Βάφτιση… live!

Στις 3 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Σερέτη έγινε νονά! Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να είμαστε… στη Λιβαδειά, αλλά να ‘ναι καλά η τεχνολογία και η Μαίρη Καλουτσάκη που μας έκανε βιντεοκλήση για να καμαρώσουμε τη νονά αλλά και την μικρή Δήμητρα!

 

Γάμος και φέτος!

Είκοσι επτά ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, η Νατάσσα Στρόβιλα, συντάκτρια του TLife.gr παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Κυριακόπουλο και φυσικά ήμασταν όλοι εκεί!

 

Ο δύσκολος αποχωρισμός

Στις 2 Δεκεμβρίου αποχαιρετήσαμε τον Πραξιτέλη Σαραντόπουλο, επιλέγοντας, όμως, να μην πούμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν», με την Αθηνά Σκορδιαλού να το φτιάχνει και σε καλαμάκια!

Ήταν μια δύσκολη βραδιά για όλους μας, μιας και ο Πραξιτέλης ήταν μαζί μας εφτά χρόνια. Τα συναισθήματα μας ήταν ανάμεικτα, καθώς στενοχωριόμασταν για τον αποχωρισμό και ταυτόχρονα χαιρόμασταν για τη νέα σελίδα στη ζωή του…
Για να… ελαφρύνουμε το κλίμα και αφού βρεθήκαμε όλοι μαζί, στο πάρτι έκπληξη που του ετοιμάσαμε, είπαμε να κάνουμε και mannequin challenge!

 

Η μεγάλη αποκάλυψη

Για το τέλος, σας αφήσαμε την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς. Ήταν μεσημέρι, γράφαμε, γράφαμε, γράφαμε… όταν ξαφνικά η Κατερίνα Σερέτη σηκώθηκε από την καρέκλα της, κατέβασε το φερμουάρ της ζακέτας της και αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα: Εκτός από διευθύντρια του NewsIt.gr είναι και ο… σούπερμαν!

ΥΓ. Η όρεξη δεν μας κόπηκε ούτε αυτή τη χρονιά! (Νανά άσε κάτω το donut!)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε