Ελλάδα

Αναστάτωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Άνδρας απειλούσε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα – «Θα σας ανατινάξω»

Στην τσάντα του βρέθηκε μηχανισμός με καλώδια και ένα όπλο ρέπλικα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (18.12.24) έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας απείλησε ότι θα ανατινάξει το κτήριο στον αέρα, ενεργοποιώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό που υποστήριξε ότι είχε πάνω του.

Πρόκειται για ένα άτομο, ιρλανδικής καταγωγής, το οποίο υποστήριξε πως είχε στην τσάντα του έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ενώ βρισκόταν στην είσοδο των δικαστηρίων, άρχισε να απειλεί φωνάζοντας «Θα σας τινάξω στον αέρα, φέρτε τον υπουργό» όπως αναφέρει το karfitsa.gr.

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον άνδρα, στον οποίο και πέρασαν χειροπέδες.

Κατά τις έρευνες στο σακίδιο του συλληφθέντα βρέθηκε ένας μηχανισμός με καλώδια και ένα όπλο ρέπλικα, σύμφωνα με το thesstoday.

Αυτή τη στιγμή έχει εκκενωθεί ένα τμήμα του δικαστηρίου, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πραγματοποιούν έρευνες στο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με το έγκλημα στο Αίγιο: Γιατί οι Αρχές εξετάζουν πλέον το σενάριο η 54χρονη να σκότωσε τον γιο της και να αυτοκτόνησε
Στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος εντοπίστηκε DNA της μητέρας, του ίδιου του νεαρού αλλά και ενός τρίτου, άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου
Το σπίτι τoυ διπλού εγκλήματος στον Λόγγο Αιγίου 7
Εβίτα Βαρελά: Άγνωστοι εξαπάτησαν την μητέρα της αρπάζοντας 20.000 ευρώ και κοσμήματα – «Ήξεραν ότι δεν είχαμε κάμερες, μας παρακολουθούσαν»
Οι υποτιθέμενοι λογιστές φέρονται να εντόπισαν και να αφαίρεσαν από το σπίτι 20.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα αξίας άλλων 20.000 ευρώ
Η Εβίτα Βαρελά 13